Babagan Kita

Zaili Engineering Machinery Co., Ltd.

Zaili Teknik  Machinery Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen profesional pemecah hidrolik, gunting hidrolik, anggur hidrolik, kopling cepet lan palu tumpukan. Fokus ing riset, pangembangan lan pabrikan, perusahaan wis ngenalake luwih saka 30 set produksi canggih lan peralatan uji coba saka njero lan luar negeri. Perusahaan duwe sistem produksi komprehensif kayata mesin, inspeksi, perakitan, pengujian, pengepakan lsp. Kanthi nggunakake metode manajemen pemrosesan modern, produk kasebut duwe karakteristik kualitas tinggi, stabilitas tinggi, kriya olahan lan daya tahan lama, lan ditampa kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan luar negeri.

Perusahaan iki wis lulus sertifikasi ISO9001-2000 lan CE standar internasional. Nduweni sistem manajemen kualitas sing ketat lan layanan purna jual sing sampurna. Wiwit didegake, perusahaan kasebut nggawe kemitraan strategis jangka panjang karo akeh perusahaan pemecah domestik lan Korea.

Perusahaan kita mesthi ngetrapake semangat perusahaan "kesatuan, kerja keras, pragmatisme lan inovasi" lan filosofi bisnis "integritas, standardisasi, efisiensi lan stabilitas". Iku mesthi negesake manawa kepentingan pelanggan luwih penting, lan kepengin dadi pabrik profesional kanggo ngrusak palu. "Nindakake gaweyan kanthi apik lan gawe marem pangguna" iku tujuane sing penting!

Budaya Perusahaan

Semangat perusahaan: tekun, usaha kanggo kesempurnaan, terus ngungkuli

Visi perusahaan: dadi pabrikan aksesoris excavator utama

Tujuan: Kanggo dadi pabrikan palu hidrolik utama

Filsafat bisnis: adhedhasar integritas, inovasi minangka jiwa

Kebijakan kualitas: tliti, terus diapikake, nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing berkualitas lan layanan sing kepenak, saengga sistem manajemen mutu perusahaan wis terus ditingkatake.

Pabrik Kita