• hydraulic-breaker
  • zaili
  • BANNER3333

Breaker Hidrolik

Saliyane produk kinerja tinggi, Zaili nyedhiyakake layanan global sing bisa dipercaya. Iki tegese kita ngidini sampeyan kerja kanthi aman lan efisien - sanajan ing kahanan ekstrem.

Profil Perusahaan

  • BANNER3

Zaili Engineering Machinery Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen profesional pemecah hidrolik, gunting hidrolik, grapples hidrolik, kopling cepet lan palu tumpukan. Fokus ing riset, pangembangan lan pabrikan, perusahaan wis ngenalake luwih saka 30 set produksi canggih lan peralatan uji coba saka njero lan luar negeri. Perusahaan duwe sistem produksi komprehensif kayata mesin, inspeksi, perakitan, pengujian, pengepakan lsp. Kanthi nggunakake metode manajemen pemrosesan modern, produk kasebut duwe karakteristik kualitas tinggi, stabilitas tinggi, kriya olahan lan daya tahan lama, lan ditampa kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan luar negeri.

Teknologi Tionghoa kompetitif banget ing jagad iki lan kabijakan ZAILI "Digawe ing Tiongkok" tegese banget 
lan proses pangembangan lan pabrikan sing konsisten ing China.

Lampiran excavator

Aplikasi produk ora ana watesan. Ing kene sampeyan bakal ndeleng galeri gambar lan video kanggo golek inspirasi kanggo tugas sabanjure.

Video

https://www.zailibreaker.com/uploads/38a0b9235.png
https://www.zailibreaker.com/uploads/8d9d4c2f1.png
https://www.zailibreaker.com/uploads/7e4b5ce24.png
https://www.zailibreaker.com/uploads/79a2f3e71.png
https://www.zailibreaker.com/uploads/7fbbce231.png