Budaya Perusahaan

Semangat perusahaan: tekun, usaha kanggo kesempurnaan, terus ngungkuli

Visi perusahaan: dadi pabrikan aksesoris excavator utama

Tujuan: Kanggo dadi pabrikan palu hidrolik utama

Filsafat bisnis: adhedhasar integritas, inovasi minangka jiwa

Kebijakan kualitas: tliti, terus diapikake, nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing berkualitas lan layanan sing kepenak, saengga sistem manajemen mutu perusahaan wis terus ditingkatake.