FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita produsen nyata, mesin konstruksi zaili co., Ltd. didegaké ing 2012.

Apa sampeyan bisa ngasilake pemecah miturut desain pelanggan?

Ya, layanan OEM / ODM kasedhiya. Kita minangka produsen profesional suwene 15 taun ing China.

Apa istilah MOQ lan pembayaran?

MOQ ana 1 set. Pembayaran liwat T / T, L / C, Western Union ditampa, syarat liyane bisa dirembug.

Kepiye babagan wektu pangiriman?

7-10 dina kerja karo jumlah pesanan

Babagan Layanan Sawise Didol

Garansi 14 wulan kanggo pemutus hidrolik karo tagihan tanggal tanggal tagihan. Layanan purna jual 24 jam kanggo memenuhi panjaluk sampeyan.

Kepiye sampeyan nyoba mbobol sadurunge dikirim?

Saben pemutus hidrolik bakal nindakake tes pengaruh sadurunge didol.

Negara sing nyedhiyakake pasokan pompa hidrolik sampeyan menyang endi?

Pemecah hidrolik kita didol menyang luwih saka 30 negara ing saindenging jagad kalebu Amerika, Eropa Australia, Asia sisih kidul lan Afrika.

Apa aku bisa order dhisik nganggo merekku dhewe?

Ya, kita nyedhiyakake layanan OEM. Sampeyan bisa ngirim logo utawa jeneng merek, kita bakal nggawe.

Ana sawetara palu sing murah regane ing pasar sing menehi jaminan dawa. Napa iki lan sampeyan bisa menehi palu kanggo aku?

Ya, kita uga nawakake palu. Jaminan sing dawa umume kalebu gimik sing bisa narik kawigaten. Garansi lengkap biasane mung kalebu bagean sing umume ora gagal pirang-pirang taun. Pethel sing luwih murah lan ora apik cenderung nawakake jaminan gimik kasebut. Uga jaminan winates regane murah, akeh merek sing luwih murah nambah daya kelas kelas lbs saka palu. Minangka aturan umum kanthi akeh perkara, yen regane murah uga kualitase!

Kabeh rada mbingungake. Pethel apa sing dak butuhake? Kelas energi apa sing dak butuhake? Kabeh mbingungake. Pethel apa sing dak butuhake? Kelas energi apa sing dak butuhake?

Marang kabeh babagan operator, aplikasi lowongan kerja khas, jam panggunaan sing dikarepake saben taun lan anggaran lan bakal menehi saran lan nyuda macem-macem merek lan pilihan sing bisa dipilih.

 Nalika sampeyan ngutip palu apa sing biasane kalebu iki?

kita bakal asring ngutip rega paket sing kalebu: palu hidrolik, rong bit alat anyar, rong selang, krenjang sing dipasang, kit pin lan semak, botol nitrogen, kit segel, kit pengisian daya. Kita bakal njlentrehake kabeh kanthi cetha nalika adol. Ora ana ekstra sing didhelikake.

 Aku tuku palu saka bakul sing adol kabeh jinis peralatan obah bumi lan saiki aku ora entuk pitulung utawa dhukungan. Aku kudu kepiye?

Iki minangka masalah umum. Yen sampeyan ora entuk dhukungan sing dibutuhake, amarga bisnis utama bakul dudu palu utawa bisa uga dheweke ora ngerti wangsulan saka pitakon sampeyan, wenehana nelpon kita. Kita ora bisa njamin manawa bisa nulungi sampeyan, nanging yen bisa, kita bakal mbantu sampeyan kanthi luwih becik. Kita ora peduli ing ngendi sampeyan tuku palu. Yen sampeyan wis macet lan butuh pitulung, hubungi wae. Sampeyan ora prelu tuku apa-apa saka pihak kita kanggo njaluk pitulung saka awake dhewe. Yen bisa mbantu, mula bakal.

Aku duwe palu sing tuku digunakake ing panggon liya. Aku ora yakin merek apa? Aku duwe masalah, apa sing kudu daklakoni? Kepiye carane entuk bagean? Apa sampeyan bisa nulungi aku?

Ya, telpon lan wenehi info babagan sing sampeyan bisa. Kita ora bisa njanjeni asil positif saben-saben, nanging kita bakal nyoba kanggo nemtokake palu kanggo sampeyan. Mangga email nganggo gambar palu karo kita, uga nomer sing dicap. Iki bakal mbantu kita ngenali palu kanthi bener.

Pengin kerja sama kita?