Log Grapple

Katrangan singkat:

1, Jupuk kayu excavator mekanik: Didhukung nganggo silinder ember excavator, tanpa blok lan pipa hidraulik tambahan;

2, tangkapan kayu excavator hidrolik Rotary 2 °: kudu nambah rong set blok katup hidraulik lan pipa ing penggalian kanggo ngontrol;

3, nyekel kayu excavator hidrolik sing ora muter: Sampeyan kudu nambah sekumpulan blok katup hidraulik lan pipa menyang excavator kanggo kontrol.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Instalasi grabber kayu

1, Jupuk kayu excavator mekanik: Didhukung nganggo silinder ember excavator, tanpa blok lan pipa hidraulik tambahan;

2, tangkapan kayu excavator hidrolik Rotary 2 °: kudu nambah rong set blok katup hidraulik lan pipa ing penggalian kanggo ngontrol;

3, nyekel kayu excavator hidrolik sing ora muter: Sampeyan kudu nambah sekumpulan blok katup hidraulik lan pipa menyang excavator kanggo kontrol.

Acara sing ditrapake

Pemrosesan besi tua, watu, baja besi, tebu, katun, penanganan kayu.

1, Diversifikasi produk: Miturut kabutuhan pelanggan, perusahaan kasebut ngrancang rong jinis rotasi lan non-rotasi. Pelanggan bisa milih miturut kabutuhan dhewe (produk tanpa rotasi hidrolik disambungake karo sirkuit minyak silinder ember excavator, lan ora perlu tekanan hidrolik tambahan. Pipa lan katup hidrolik cepet dipasang lan gampang digunakake; produk kanthi kebutuhan rotary kanggo nambah sekumpulan blok katup hidraulik lan pipa kanggo dikontrol, lan pirang-pirang sudhut bisa diatur miturut syarat konstruksi teknik.

2, silinder hidrolik sing dilengkapi tangkapan kayu hidrolik dilengkapi piranti proteksi kanggo njaga operasi sing trep.

3, nggunakake pamrosesan baja lan produksi khusus supaya gampang, cepet lan gampang dioperasikake.

4, Katup safety internal digunakake kanggo nyegah silinder supaya ora tiba kanthi alami.

5, Nganggo desain silinder minyak berkapasitas gedhe kanggo nambah tenaga pakaryan.

6, Kabeh komponen utama diimpor saka Eropa lan Amerika, supaya luwih trep.

7, Ngunggah lan mbongkar lan ngeterake kayu, watu, buluh, jerami, sampah, lsp bisa ditindakake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan