Warta Perusahaan

  • Wektu kiriman: 05-11-2020

    1. Volume lan polusi minyak hidraulik Amarga polusi minyak hidrolik minangka salah sawijining panyebab utama kegagalan pompa hidrolik, mula perlu dikonfirmasi status polusi minyak hidrolik ing wektu kasebut. (Ganti minyak hidrolik dadi 600 jam lan elemen filter dadi 100 jam). Kekurangan minyak hidrolik bakal ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 03-12-2019

    Pemecah hidrolik wis dadi alat kerja penting kanggo penggalian hidrolik. Sawetara wong uga nginstal pemutus hidrolik ing loader backhoe (uga dikenal minangka sibuk ing sisih loro) utawa loader roda kanggo operasi ngremukake. Nalika nggunakake breaker hidrolik ing excavator, sampeyan bakal nemokake ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 07-25-2018

    Ing nggunakake palu hidrolik ana akeh faktor sing bakal mengaruhi efisiensi kerjane, lan uga bisa nyebabake kerusakan, mula kita kudu ngindhari operasi, supaya luwih bisa nglindhungi palu hidrolik? 1. Aja operasi ing kahanan geter terus-terusan Priksa manawa tekanan ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 01-14-2018

    Pethel crushing hidraulik akeh digunakake ing urip kita lan minangka alat penting kanggo excavator hidrolik. Nalika mikir palu hidrolik, kita mikir alat sing digunakake ing karya penggalian, sing biasane kita tingali nalika konstruksi dalan. Pethel ngrusak hidrolik yaiku umume digunakake ing teknik c ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 03-23-2017

    Minangka alat sing penting banget kanggo para excavator, palu remuk bisa luwih efektif nyopot watu lan lemah sing ngambang ing celah parang kasebut. Sawetara pangguna nglaporake manawa frekuensi mogok salah digunakake. Apa sebabé iki? Alesan utama kahanan iki yaiku ...Waca liyane »