Kompaktor

Katrangan singkat:

Vibration compactor minangka jinis alat bantu tambahan mesin konstruksi, digunakake kanggo dalan, kotamadya, telekomunikasi, gas, pasokan banyu, sepur lan departemen liyane kanggo kompak pondasi teknik lan backfill trench. Utamane cocog kanggo bahan kompak kanthi adhesi rendah lan gesekan antar partikel, kayata pasir kali, kerikil lan aspal. Kekandelan lapisan ramming sing kedher gedhe, lan derajat pemadhet bisa memenuhi persyaratan dhasar bermutu kayata dalan tol.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Lingkup aplikasi

Vibration compactor minangka jinis alat bantu tambahan mesin konstruksi, digunakake kanggo dalan, kotamadya, telekomunikasi, gas, pasokan banyu, sepur lan departemen liyane kanggo kompak pondasi teknik lan backfill trench. Utamane cocog kanggo bahan kompak kanthi adhesi rendah lan gesekan antar partikel, kayata pasir kali, kerikil lan aspal. Kekandelan lapisan ramming sing kedher gedhe, lan derajat pemadhet bisa memenuhi persyaratan dhasar bermutu kayata dalan tol.

Fitur

1, Produk kasebut dirancang lan diproduksi kanthi teknologi impor, saengga nduweni amplitudo gedhe, luwih saka sepuluh kaping nganti puluhan kali luwih saka kompak plat sing kedher. Sanalika, duwe efek pemadatan pengaruh, kekandelan lapisan pengisi gedhe, lan pemadatan bisa memenuhi persyaratan dhasar bermutu kayata dalan gedhe.

2, produk kasebut bisa ngrampungake pemadatan rata, pemadatan lereng, pemadatan langkah, pemadatan pemadatan alur, pemadatan pemisahan sisi pipa lan pemadatan pondasi kompleks liyane lan perawatan pemadatan lokal. Bisa digunakake kanggo nyopir tumpukan langsung, lan bisa digunakake kanggo nyopir tumpukan lan ngremukake sawise nginstal perlengkapan.

3, umume digunakake kanggo nggayuh dalan gedhe lan subgrad sepur kayata jembatan lan punggung gorong, persimpangan dalan anyar lan lawas, pundhak, lereng sisih, bendungan lan lereng, ngganggu dhasar bangunan sipil, parit konstruksi lan backfill, ndandani lan ngrusak dalan beton, parit saluran pipa lan pemadatan Backfill, pipa sisih lan pemadhep Wellhead, lsp. Yen prelu, bisa digunakake kanggo narik tumpukan lan remuk.

4, Prodhuk nggunakake piring tahan aus kekuatan tinggi, lan motor inti lan komponen liyane diimpor saka Amerika Serikat, sing njamin kualitas produk kanthi apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan