Kompaktor

  • Compactor

    Kompaktor

    Vibration compactor minangka jinis alat bantu tambahan mesin konstruksi, digunakake kanggo dalan, kotamadya, telekomunikasi, gas, pasokan banyu, sepur lan departemen liyane kanggo kompak pondasi teknik lan backfill trench. Utamane cocog kanggo bahan kompak kanthi adhesi rendah lan gesekan antar partikel, kayata pasir kali, kerikil lan aspal. Kekandelan lapisan ramming sing kedher gedhe, lan derajat pemadhet bisa memenuhi persyaratan dhasar bermutu kayata dalan tol.