Pemotong & Pulverizer

  • Hydraulic Shear

    Gunting Hidrolik

    Cocog kanggo macem-macem lingkungan kerja. Iki ora mung bisa digunakake kanggo operasi perisakan, kayata pembongkaran tanduran kimia, pabrik baja lan lokakarya struktur baja, nanging uga kanggo mbalekake bahan beton. Iki minangka peralatan perisakan sing ideal. Karakteristikipun yaiku penak lan efisiensi sing luwih dhuwur. Nalika kethokan didaur ulang lan bosok, potongan kethokan gedhe dipotong lan dikemas, sing bisa ningkatake efisiensi kerja lan ngindhari masalah tenaga kerja. Cocog kanggo stasiun daur ulang kethokan ukuran gedhe lan medium lan operasi pembongkaran kotamadya.

  • Multi Crusher

    Multi Crusher

    Iki minangka piranti front-end saka excavator sing dipasang ing excavator, kanthi bantuan tenaga sing diwenehake dening excavator, liwat kombinasi rahang sing bisa dipindhah lan rahang tetep saka tong crushing kanggo entuk efek beton crushing . Iki digunakake akeh ing industri perisakan lan limbah industri. wusana

  • Pulverizer

    Pulverizer

    Tang remuk kalebu awak tang, silinder hidrolik, rahang sing bisa dipindhah lan rahang tetep. Awak tang kasusun saka untu rahang, lading, lan untu biasa. Wis diinstal ing excavator lan kalebu ing lampiran excavator.

    Tongging ngremuk saiki digunakake ing industri pembongkaran [1]. Sajrone proses pembongkaran, diinstal ing excavator kanggo digunakake, dadi mung dibutuhake siji operator excavator.

  • Scrap Shear

    Gunting Gunting

    Gunting kethokan dipasang ing excavator lan cocog kanggo macem-macem lingkungan kerja. Iki bisa digunakake kanggo operasi perisakan, kayata pembongkaran tanduran kimia, pabrik baja lan lokakarya struktur baja, lan uga bisa digunakake kanggo daur ulang bahan beton. Iki perisakan peralatan sing sampurna. Ciri-cirine yaiku keamanan, penak lan efisiensi sing luwih dhuwur. Scrap didaur ulang lan bosok nalika potongan gedhe dipotong lan dikemas, sing bisa nambah efisiensi kerja lan ngindhari masalah keamanan manual. Cocog kanggo stasiun daur ulang kethokan ukuran gedhe lan medium lan operasi pembongkaran kotamadya.