H Ketik Breaker

  • TOR Series Breaker H-type

    TOR Series Breaker H-jinis

    Sistem proteksi tembak kosong kanggo nglindhungi bagean nalika breaker dipecat

    Piranti Grease Otomatis & tutup perlindungan

    Piranti katup putar & tutup proteksi

    Kontrol swara nganggo aplikasi pigura sing luwih bisu

    Pencegahan breakaway pin stop kanthi struktur pin tool sing ora katon

    Teknologi sing apik dikombinasikake karo desain sing apik