Breaker Hidrolik

  • KB Series Breaker H-Type

    KB Series Breaker H-Type

    Sistem proteksi tembak kosong kanggo nglindhungi bagean nalika breaker dipecat

    Piranti Grease Otomatis & tutup perlindungan

    Piranti katup putar & tutup proteksi

    Kontrol swara nganggo aplikasi pigura sing luwih bisu

    Pencegahan breakaway pin stop kanthi struktur pin tool sing ora katon

    Teknologi sing apik dikombinasikake karo desain sing apik

  • KB Series Breaker V-type

    KB Series Breaker V-jinis

    Kontrol sing gampang lan posisi sing gampang nggawe luwih gampang kanggo kerja excavator.

    Tanpa bobot sisih, nyuda tingkat kerusakan pahat.

    Bobot total dawa lan bobot luwih abot, cocok kanggo ngrusak bangunan.

  • KB Series Breaker S-type

    KB Series Breaker S-jinis

    Tingkat kebisingan sithik, cocog kanggo papan sing sepi lan karya kutha.

    Kurung sing ditutup kanthi lengkap nglindhungi awak utama.

  • TOR Series Breaker H-type

    TOR Series Breaker H-jinis

    Sistem proteksi tembak kosong kanggo nglindhungi bagean nalika breaker dipecat

    Piranti Grease Otomatis & tutup perlindungan

    Piranti katup putar & tutup proteksi

    Kontrol swara nganggo aplikasi pigura sing luwih bisu

    Pencegahan breakaway pin stop kanthi struktur pin tool sing ora katon

    Teknologi sing apik dikombinasikake karo desain sing apik

  • TOR Series Breaker V-type

    TOR Series Breaker V-jinis

    Kontrol sing gampang lan posisi sing gampang nggawe luwih gampang kanggo kerja excavator.

    Tanpa bobot sisih, nyuda tingkat kerusakan pahat.

    Bobot total dawa lan bobot luwih abot, cocok kanggo ngrusak bangunan.

  • TOR Series Breaker S-type

    TOR Series Breaker S-jinis

    Tingkat kebisingan sithik, cocog kanggo papan sing sepi lan karya kutha.

    Kurung sing ditutup kanthi lengkap nglindhungi awak utama.