Grapple Hidrolik

  • Log Grapple

    Log Grapple

    1, Jupuk kayu excavator mekanik: Didhukung nganggo silinder ember excavator, tanpa blok lan pipa hidraulik tambahan;

    2, tangkapan kayu excavator hidrolik Rotary 2 °: kudu nambah rong set blok katup hidraulik lan pipa ing penggalian kanggo ngontrol;

    3, nyekel kayu excavator hidrolik sing ora muter: Sampeyan kudu nambah sekumpulan blok katup hidraulik lan pipa menyang excavator kanggo kontrol.

  • Steel Grab

    Nyekel Steel

    Mesin nyekel baja minangka jinis mesin rekayasa khusus sing akeh digunakake ing pabrik baja, smelter, port, dermaga lan industri transfer memo. Iki bisa nggenteni tenaga kerja ing macem-macem lingkungan sing angel kanggo nindakake baja sekerap sing ora teratur lan akeh, besi babi, bijih, sampah, lsp. Ngunggah lan mbongkar bahan akeh bisa digunakake kanthi macem-macem jinis mesin lan peralatan kayata penggalian, menara crane, kapal bongkar kapal, lan crane kanggo njupuk lan ngemot macem-macem bahan kayata logam besi, limbah industri, kerikil, limbah konstruksi, lan limbah domestik. Iki nyukupi kabutuhan macem-macem pelanggan lan kahanan kerja sing beda kanggo pemuatan lan pembongkaran baja besi, bijih, batu bara, lan liya-liyane, lan akeh digunakake ing macem-macem yard besi, smelter, port, terminal, lan transporment besi tua industri.

  • Orange Peel Grapple

    Jeruk Kulit Jeruk

    1, Graple kulit jeruk digawe saka waja khusus, teksture entheng lan tahan ageman;

    2, Tingkat kekuwatan sing padha, jembaré mbukak, bobot lan kinerja;

    3, Selang tekanan tinggi silinder minyak dibangun kanggo nglindhungi selang;

    4, Silinder minyak dilengkapi bantal bantalan kanthi fungsi nyerep kejut.