KB Series Breaker V-jinis

Katrangan singkat:

Kontrol sing gampang lan posisi sing gampang nggawe luwih gampang kanggo kerja excavator.

Tanpa bobot sisih, nyuda tingkat kerusakan pahat.

Bobot total dawa lan bobot luwih abot, cocok kanggo ngrusak bangunan.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Jinis paling dhuwur

Kontrol sing gampang lan posisi sing gampang nggawe luwih gampang kanggo kerja excavator.

Tanpa bobot sisih, nyuda tingkat kerusakan pahat.

Bobot total dawa lan bobot luwih abot, cocok kanggo ngrusak bangunan.

Suku cadang

Bahan produk kita 20crmo, kita nggunakake teknologi Korea, lan perawatan panas yaiku 56-58 suhu. Pemecah kita kuat banget lan efisien banget. Kita duwe pengalaman 20 taun ing lapangan pemecah hidrolik. 

Fitur Utama

1. Gunakake bahan kekuatan paling dhuwur kanggo resistensi nyandhang sing luwih apik.

2. Pangopènan gampang, umur dawa.

3. Kita wis nglumpukake dodolan 20.000 unit, pengalaman pangopènan sing akeh.

Kaluwihan

1. Bahan baku sing dipilih - baja tahan bea masuk tugas berat

2. Sistem hidrolik-gas, nambah stabilitas

3. bagean nyandhang kualitas lan awet

4. Pabrik manufaktur canggih, dikenalake saka Korea Selatan

5. Frekuensi energi lan dampak dhuwur (kinerja dhuwur)

6. Unit hidrolik sing dioptimalake kanthi kinerja dhuwur

7. Pangopènan sing sithik, kurang rusak, suwene nggunakake umur

Lamaran

1. Penambangan: Pegunungan, pertambangan, ngremuk, ngremuk sekunder

2. Metalurgi, reresik slag, perisakan tungku sendok, peralatan dhasar pembongkaran ora marem

3. Rel, jembatan trowongan, gunung mudhun.

4. dalan gedhe: ndandani dalan gedhe, trotoar semen rusak, penggalian dhasar.

5. Kebon kota, penghancuran beton, konstruksi teknik gas, transformasi kutha lawas.

6. Bangunan: pambangunan bangunan lawas, beton sing diperkuat rusak.

7. Lambung kapal ing kerang, derusting

8. Liyane: es pecah, pecah permafrost lan pasir sing kedher.

Rincian


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan