Multi Crusher

Katrangan singkat:

Iki minangka piranti front-end saka excavator sing dipasang ing excavator, kanthi bantuan tenaga sing diwenehake dening excavator, liwat kombinasi rahang sing bisa dipindhah lan rahang tetep saka tong crushing kanggo entuk efek beton crushing . Iki digunakake akeh ing industri perisakan lan limbah industri. wusana


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kisaran aplikasi

Iki minangka piranti front-end saka excavator sing dipasang ing excavator, kanthi bantuan tenaga sing diwenehake dening excavator, liwat kombinasi rahang sing bisa dipindhah lan rahang tetep saka tong crushing kanggo entuk efek beton crushing . Iki digunakake akeh ing industri perisakan lan limbah industri. wusana

Fitur

1, Macem-macem tang digunakake supaya gampang diganti lan dipasang.

2, Dilengkapi efisiensi eksekusi silinder dobel, luwih kuat lan efisien.

3, Kinerja cekap adhedhasar nglereni struktur baja lan bagean sing kuwat.

4, Bobot ringan lan keamanan sing luwih dhuwur.

Aplikasi kanggo ngremukake tongs penting kanggo keamanan, perlindungan lingkungan, lan penghematan biaya.

Keamanan: personel konstruksi ora ndemek konstruksi, adaptasi karo persyaratan konstruksi aman ing medan kompleks;

Perlindhungan lingkungan: Drive hidrolik kanthi lengkap nyadari operasi swara sing sithik lan ora mengaruhi lingkungan sekitar sajrone konstruksi;

Biaya murah: operasi sederhana lan trep, kurang karyawan, nyuda biaya tenaga kerja, perawatan mesin lan biaya konstruksi liyane;

Penak: transportasi sing trep; instalasi sing trep, cukup linkake pipa sing cocog;

Umur dawa: kualitas dipercaya lan umur luwih dawa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan