Produk

  • KB Series Breaker H-Type

    KB Series Breaker H-Type

    Sistem proteksi tembak kosong kanggo nglindhungi bagean nalika breaker dipecat

    Piranti Grease Otomatis & tutup perlindungan

    Piranti katup putar & tutup proteksi

    Kontrol swara nganggo aplikasi pigura sing luwih bisu

    Pencegahan breakaway pin stop kanthi struktur pin tool sing ora katon

    Teknologi sing apik dikombinasikake karo desain sing apik

  • KB Series Breaker V-type

    KB Series Breaker V-jinis

    Kontrol sing gampang lan posisi sing gampang nggawe luwih gampang kanggo kerja excavator.

    Tanpa bobot sisih, nyuda tingkat kerusakan pahat.

    Bobot total dawa lan bobot luwih abot, cocok kanggo ngrusak bangunan.

  • KB Series Breaker S-type

    KB Series Breaker S-jinis

    Tingkat kebisingan sithik, cocog kanggo papan sing sepi lan karya kutha.

    Kurung sing ditutup kanthi lengkap nglindhungi awak utama.

  • TOR Series Breaker H-type

    TOR Series Breaker H-jinis

    Sistem proteksi tembak kosong kanggo nglindhungi bagean nalika breaker dipecat

    Piranti Grease Otomatis & tutup perlindungan

    Piranti katup putar & tutup proteksi

    Kontrol swara nganggo aplikasi pigura sing luwih bisu

    Pencegahan breakaway pin stop kanthi struktur pin tool sing ora katon

    Teknologi sing apik dikombinasikake karo desain sing apik

  • TOR Series Breaker V-type

    TOR Series Breaker V-jinis

    Kontrol sing gampang lan posisi sing gampang nggawe luwih gampang kanggo kerja excavator.

    Tanpa bobot sisih, nyuda tingkat kerusakan pahat.

    Bobot total dawa lan bobot luwih abot, cocok kanggo ngrusak bangunan.

  • TOR Series Breaker S-type

    TOR Series Breaker S-jinis

    Tingkat kebisingan sithik, cocog kanggo papan sing sepi lan karya kutha.

    Kurung sing ditutup kanthi lengkap nglindhungi awak utama.

  • Log Grapple

    Log Grapple

    1, Jupuk kayu excavator mekanik: Didhukung nganggo silinder ember excavator, tanpa blok lan pipa hidraulik tambahan;

    2, tangkapan kayu excavator hidrolik Rotary 2 °: kudu nambah rong set blok katup hidraulik lan pipa ing penggalian kanggo ngontrol;

    3, nyekel kayu excavator hidrolik sing ora muter: Sampeyan kudu nambah sekumpulan blok katup hidraulik lan pipa menyang excavator kanggo kontrol.

  • Hydraulic Shear

    Gunting Hidrolik

    Cocog kanggo macem-macem lingkungan kerja. Iki ora mung bisa digunakake kanggo operasi perisakan, kayata pembongkaran tanduran kimia, pabrik baja lan lokakarya struktur baja, nanging uga kanggo mbalekake bahan beton. Iki minangka peralatan perisakan sing ideal. Karakteristikipun yaiku penak lan efisiensi sing luwih dhuwur. Nalika kethokan didaur ulang lan bosok, potongan kethokan gedhe dipotong lan dikemas, sing bisa ningkatake efisiensi kerja lan ngindhari masalah tenaga kerja. Cocog kanggo stasiun daur ulang kethokan ukuran gedhe lan medium lan operasi pembongkaran kotamadya.

  • Multi Crusher

    Multi Crusher

    Iki minangka piranti front-end saka excavator sing dipasang ing excavator, kanthi bantuan tenaga sing diwenehake dening excavator, liwat kombinasi rahang sing bisa dipindhah lan rahang tetep saka tong crushing kanggo entuk efek beton crushing . Iki digunakake akeh ing industri perisakan lan limbah industri. wusana

  • Pulverizer

    Pulverizer

    Tang remuk kalebu awak tang, silinder hidrolik, rahang sing bisa dipindhah lan rahang tetep. Awak tang kasusun saka untu rahang, lading, lan untu biasa. Wis diinstal ing excavator lan kalebu ing lampiran excavator.

    Tongging ngremuk saiki digunakake ing industri pembongkaran [1]. Sajrone proses pembongkaran, diinstal ing excavator kanggo digunakake, dadi mung dibutuhake siji operator excavator.

  • Scrap Shear

    Gunting Gunting

    Gunting kethokan dipasang ing excavator lan cocog kanggo macem-macem lingkungan kerja. Iki bisa digunakake kanggo operasi perisakan, kayata pembongkaran tanduran kimia, pabrik baja lan lokakarya struktur baja, lan uga bisa digunakake kanggo daur ulang bahan beton. Iki perisakan peralatan sing sampurna. Ciri-cirine yaiku keamanan, penak lan efisiensi sing luwih dhuwur. Scrap didaur ulang lan bosok nalika potongan gedhe dipotong lan dikemas, sing bisa nambah efisiensi kerja lan ngindhari masalah keamanan manual. Cocog kanggo stasiun daur ulang kethokan ukuran gedhe lan medium lan operasi pembongkaran kotamadya.

  • Compactor

    Kompaktor

    Vibration compactor minangka jinis alat bantu tambahan mesin konstruksi, digunakake kanggo dalan, kotamadya, telekomunikasi, gas, pasokan banyu, sepur lan departemen liyane kanggo kompak pondasi teknik lan backfill trench. Utamane cocog kanggo bahan kompak kanthi adhesi rendah lan gesekan antar partikel, kayata pasir kali, kerikil lan aspal. Kekandelan lapisan ramming sing kedher gedhe, lan derajat pemadhet bisa memenuhi persyaratan dhasar bermutu kayata dalan tol.