Coupler Cepet

Katrangan singkat:

Saklar dipasang ing taksi, lan pin safety bisa dipasang kanthi mung pencet tombol switch ing taksi. Mula, alangan metu saka taksi bakal mari. Teknologi anyar mbukak lan nutup pin safety bisa digunakake liwat sistem drive listrik saka excavator, tinimbang sistem hidrolik. Mula, tekanan minyak larang regane diganti nganggo listrik, sing ngirit biaya produksi. Ing taksi, swara tanduk otomatis bisa digunakake kanggo nemtokake manawa wis nyambung. Ing kabel sing rusak, keamanan konversi manual bisa dipesthekake.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur

1, Desain integrasi fungsional: nggunakake baja manganese sing kuat lan desain mekanik integrasi struktural, awet lan cocog kanggo syarat majelis penggalian macem-macem tonase.

2, Sistem keamanan kanthi otomatis: Saklar listrik dipasang ing taksi kanggo ngganti tekanan minyak larang karo listrik, sing gampang digunakake kanggo supir.

3, Katup cek kontrol hidrolik lan piranti keamanan kunci mekanik dipasang ing saben silinder minyak kanggo mesthekake yen konektor cepet bisa normal nalika sirkuit minyak lan sirkuit dipotong.

4, Saben konektor cepet dilengkapi sistem proteksi pin keamanan kanggo mesthekake yen konektor cepet bisa digunakake kanthi normal yen ana silinder konektor cepet lan duwe peran "asuransi dobel".

5, Keragaman lan fleksibilitas

Keragaman desain konektor njamin konektor sing padha bisa digunakake ing macem-macem merek penggalak tonase sing padha. Sanalika, fleksibilitas konektor uga njamin macem-macem koneksi kalebu rebutan, gunting, lan liya-liyane, utamane Apik nyambungake piranti kasebut, kayata pemecah, crusher rock, gunting hidrolik, lsp.

Sistem keamanan kanthi otomatis

Saklar dipasang ing taksi, lan pin safety bisa dipasang kanthi mung pencet tombol switch ing taksi. Mula, alangan metu saka taksi bakal mari. Teknologi anyar mbukak lan nutup pin safety bisa digunakake liwat sistem drive listrik saka excavator, tinimbang sistem hidrolik. Mula, tekanan minyak larang regane diganti nganggo listrik, sing ngirit biaya produksi. Ing taksi, swara tanduk otomatis bisa digunakake kanggo nemtokake manawa wis nyambung. Ing kabel sing rusak, keamanan konversi manual bisa dipesthekake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan