Coupler Cepet

  • Quick Coupler

    Coupler Cepet

    Saklar dipasang ing taksi, lan pin safety bisa dipasang kanthi mung pencet tombol switch ing taksi. Mula, alangan metu saka taksi bakal mari. Teknologi anyar mbukak lan nutup pin safety bisa digunakake liwat sistem drive listrik saka excavator, tinimbang sistem hidrolik. Mula, tekanan minyak larang regane diganti nganggo listrik, sing ngirit biaya produksi. Ing taksi, swara tanduk otomatis bisa digunakake kanggo nemtokake manawa wis nyambung. Ing kabel sing rusak, keamanan konversi manual bisa dipesthekake.