Ripper

  • Ripper

    Ripper

    Ripper cocok kanggo lemah sing atos, lemah beku, watu alus, watu udan lan bahan liyane sing gampang digunakake, mengko bisa digunakake. Saiki dadi rencana konstruksi non-blasting sing efektif lan trep.