· Breaker Tipe V

  • KB Series Breaker V-type

    KB Series Breaker V-jinis

    Kontrol sing gampang lan posisi sing gampang nggawe luwih gampang kanggo kerja excavator.

    Tanpa bobot sisih, nyuda tingkat kerusakan pahat.

    Bobot total dawa lan bobot luwih abot, cocok kanggo ngrusak bangunan.